Udělat kebab je jednoduché jako facka... vybalíte připravené maso a dáte na gril a cca za hodinu ořezáváte. Myslete vždy na to, že pokud je strávníků více a připravujete jídlo například na nějakou konkrétní dobu, je lepší začít dříve a upečené maso si dávat do chafingu, který máte jako součást Kebab party setu a maso udrží krásně teplé pro vydávání později.
Brambory omyjte a nakrájejte na kousky (dle velikosti na půlky nebo čtvrtky). Do mísy si připravte trocho soli, rostlinného oleje trochu rozmarýnu. Vše promíchejte, vložte brambory a zamíchejte s touto směsí. Takto zamíchané brambory dejte na plech a vložte do trouby předehřáté na 200 °C. Po půl hodině zamíchejte, aby se brambory opekly rovnoměrně ze všech straň a dopékejte další půlhodinku. Jakmile budou brambůrky krásně opečené, můžete vypnout troubu a servírovat spolu s upečeným masem, které máte připravené v chafingu.